Panelowa koloryzacja włosów – trend na zimę 2020W tym sezonie wyjątkowo to nie dobór koloru będzie miał znaczenie, tylko sposób, w jaki będziemy farbowali włosy. O trendzie panelowej koloryzacji opowiada fryzjerka Anna Sze
Warszawa, listopad 2020Informacja prasowa DIY SPA – zadbaj o swoje ciało w domowym zaciszuSzaro, ponuro, wietrznie a na dodatek ze społecznymi obostrzeniami i utrudnionym dostępem do fitness clubów, kosmetyczki, a nawet droger
Aktorka niedawno opublikowała e-booka pod tytułem „Jak gotować, by nie marnować” na platformie How2. Zawarła w nim bezmięsne przepisy, które pomagają zminimalizować generowanie odpadów spo�
Epidemia COVID-19 zmieniła dotychczasowe zwyczaje zdrowotne, społeczne, ale także urodowe. Branża „Beauty” z jednej strony przeżywa rozwój sprzedaży w sklepach internetowych, a z drugiej jako dostawca dóbr często luksusow
4 różne portrety fryzjerskie osadzone w szerszym kontekście społeczno-artystycznym – Davines zaprezentował najnowszą kolekcję Light. Time&Colour. Dyrektor artystyczny marki Tom Connell zadbał, by tym razem – jak w mala
Wokaliście nie brakuje nowych pomysłów. Tłumaczy, że w trakcie pandemii intensywnie pracował nad nowym repertuarem. Ma nadzieję, że już niedługo będzie mógł zaprezentować go fanom. Marcin Miller ch
Świadoma pielęgnacja twarzy w zgodzie z naturą – AloesW kompleksowej pielęgnacji twarzy podstawę stanowią trzy główne elementy – oczyszczanie, łagodzenie podrażnień i regeneracja oraz nawilżanie. Jak się okazuje, wszy
Regularne ćwiczenia są niezbędnym warunkiem dobrego stanu zdrowia i prawidłowej odporności. – Osoba, która ćwiczy regularnie, o 30 proc. rzadziej zapada na infekcje dróg oddechowych – podkre�
26.01.2021Już 4 lutego startuje projekt „Akademia Praw Kobiecych” organizowany przez Gedeon Richter we współpracy z Moniką Bartwicką, prawniczką z wieloletnim doświadczeniem, specjalistką od prawa medycznego i farmaceutycz
Polska jest na piątym miejscu wśród krajów UE pod względem skali wyrzucania nadającej się do spożycia żywności. Co roku w koszach ląduje 9 mln ton jedzenia, podczas gdy liczba głodujących Polaków