Epidemia COVID-19 zmieniła dotychczasowe zwyczaje zdrowotne, społeczne, ale także urodowe. Branża „Beauty” z jednej strony przeżywa rozwój sprzedaży w sklepach internetowych, a z drugiej jako dostawca dóbr często luksusow
4 różne portrety fryzjerskie osadzone w szerszym kontekście społeczno-artystycznym – Davines zaprezentował najnowszą kolekcję Light. Time&Colour. Dyrektor artystyczny marki Tom Connell zadbał, by tym razem – jak w mala
Krytyk kulinarny podkreśla, że pandemia z ogromną siłą dotknęła przede wszystkim rynek lokali gastronomicznych. W efekcie wiele restauracji zakończyło swoją działalność. Jego zdaniem wypadły przede wszystkim te, kt
Fryzjer wyjaśnia, dlaczego włosy się puszą i jak z tym walczyćPuszące się włosy – problem, który pojawia się na głowach Polek wraz ze spadkiem temperatur. Z czego wynika? Jak skutecznie ujarzmić niesforne włosy? Odpowia
Już wkrótce pierwsi komercyjni pasażerowie mogą podróżować z naddźwiękową prędkością. Zbudowany właśnie odrzutowiec poleci po raz pierwszy w 2021 roku i przejdzie przez program test&oacu
Spektakularne remonty przeprowadzane w nowym programie Doroty Szelągowskiej nie tylko mają poprawić komfort życia 10 bohaterów, ale też pokazać, że dobro wraca. Na co dzień bowiem ci niezwykli ludzie nie 
Data publikacji: 2016-11-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zadbaj o ciało jesienią i zimą – zabiegi polecane przez ART SPA Zamku TopaczKategoria: Uroda, LIFESTYLEJesień to nie tylko czas ciepłych swetrów i długich w
Prezenterka nie ukrywa, że liczy na dalszą owocną współpracę z Patrykiem Vegą. Chciałaby zagrać epizod w jego nowym filmie, a co więcej, ma nadzieję, że następna produkcja będzie już oparta na jej
Modelowanie kształtu twarzy Konturowanie to inaczej modelowanie owalu twarzy kosmetykami do makijażu. Zastosowanie techniki światłocienia czyli jaśniejszych i ciemniejszych odcieni oraz gry światłem pozwala uzyskać pożądany
Polska jest na piątym miejscu wśród krajów UE pod względem skali wyrzucania nadającej się do spożycia żywności. Co roku w koszach ląduje 9 mln ton jedzenia, podczas gdy liczba głodujących Polaków